GOLF: Txomin Hospital i Nacho Feliu juguen a Burgos la segona prova del Peugeout Tour


  • Comparteix:

Els golfistes santcugatencs,Txomin Hospital i Nacho Feliu, juguen aquest cap de setmana l'Open de Burgos, segona prova del Peugeout Tour. Els dos golfistes locals intentaran millorar els resultats obtinguts en la primera prova disputada a Sevilla.

El Club Golf Lerma, de la ciutat de Burgos serà el principal protagonista durant els propers dies, ja que acollirà l'Open de Burgos, la segona prova puntuable pel Peugeout Tour d'Espanya. En aquest torneig de nivell estatal hi estaran dos golfistas de la ciutat de Sant Cugat que estan començant a rodar en la nova temporada . Txomin Hospital i Nacho Feliu van jugar a Sevilla en la inauguració del Peugeout Tour i els seus resultats no van ser molt destacats.

A Burgos tant Hospital com Feliu volen millorar el seu joc i sobretot els números. Per això; primer hauran de passar el tall i després lluitar per estar en una bona posició al final del torneig. Cosa difícil veient els rivals. Encara que no estiguin golfistas com Miguel Àngel Jiménez l'alt nivell està assegurat.

El golfista local, Nacho Feliu, parla del seu estat de forma i diu que es troba en un bon moment de joc, però que s'ha d'esperar a veure si a Burgos la sort li acompanya.

Nacho Feliu

De joc em tobo bastant bé i ara he d'esperar a que la sort m'acompanyi en aquest Open a Burgos.


El mateix Feliu comenta el camp en què es disputarà aquest Open. Segons ell el camp de golf Lerma no està en les seves millors condicions, ja que a Burgos ha fet un hivern molt dur i això és nota.

Nacho Feliu

El camp Lerma no està en les seves millors condicions.


Esperem que els dos golfistas santcugatencs puguin fer una bona actuació a Burgos.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.