Alta participació en el 1r torneig Pitch and Putt Pericos


  • Comparteix:

La 1a edició del torneig Pitch and Putt Pericos de Sant Cugat supera el primer repte, la participació. Fins a 80 golfistes van disputar aquest primer torneig que organitzava la penya Pericos de Sant Cugat. Després de l'èxit de convocatòria, el directiu de la penya Miquel Rams deixa entreveure que hi haurà una 2a edició l'any vinent.

80 participants era l'objectiu que es marcava la Penya Pericos de Sant Cugat en el torneig debut del Pitch and Putt. I es va aconseguir. Aquesta va ser la xifra exacta de golfistes que van disputar la competició. Tot i ser un torneig organitzat per la Penya Pericos, al camp del Golf Can Sant Joan, vam poder veure tant golfistes pericos, culés com madrilenys. El directiu de la penya Miquel Rams es mostra molt satisfet de l'alta participació.

Miquel Rams

Estem molt contents de l'alta participació que ha tingut la 1a edició del torneig


Aquestes paraules de Rams deixen oberta la porta a repetir la iniciativa en el futur. Escoltem com Rams es mostra segur que hi haurà noves edicions del Torneig Pitch and Putt Pericus de Sant Cugat.

Miquel Rams

L'any vinent hi haurà una segona edició del torneig


Els guanyadors de les màximes categories van ser Juan Carlos Asenjo, en handicap masculí, i Esther Mora, en el femení.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.