Andrés Gimeno, campió del torneig de golf del Club Mini Sant Cugat


  • Comparteix:

Andrés Gimeno mostrant el títol de campió del torneig

Andrés Gimeno mostrant el títol de campió del torneig

Andrés Gimeno s'ha proclamat campió del primer torneig de golf del Club Mini Sant Cugat, celebrat divendres a les instal·lacions del Club Golf Sant Cugat. L'organitzador del torneig i un dels membres fundadors del club automobilístic, Joan Muro, ha qualificat d'excel·lent la jornada i ha agraït la presència del centenar de jugadors presents.

El Club Mini Sant Cugat continua creixent i no vol ser només un grup d'amants d'aquest cotxe. Joan Muro ha explicat que el club té la vocació d'organitzar esdeveniments esportius i que, vist l'èxit d'aquesta primera edició, l'any que ve repetiran l'experiència.

Joan Muro

Tinc molt clar que l'any que ve aquest torneig ha de seguir creixent.








El torneig s'ha disputat durant la jornada de divendres al Club Golf Sant Cugat, amb la participació d'un centenar de jugadors. Finalment els vencedors han estat l'exjugador de tennis Andrés Gimeno, amb 42 punts en categoria handicap oficial, i Carlos de Alfonso, amb 44 punts en categoria handicap superior.

Un cop acabat el torneig s'ha fet una entrega de trofeus i obsequis, que ha anat seguida d'un sopar 'net-working' al que han assistit 60 alts executius d'empreses nacionals i internacionals.

Muro ha avançat també que Club Mini Sant Cugat està treballant en la tercera sortida, que portarà el club a les caves Codorniu a fer una cata de vins.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.