Tres golfistes locals participen al Banesto Tour al CGSC


  • Comparteix:

Imatge de l'acte de presentació del Banesto Tour 2010 a Sant Cugat

Imatge de l'acte de presentació del Banesto Tour 2010 a Sant Cugat

Tres jugadores de golf amateur santcugatenques participaran a la prova del Banesto Tour que acull entre divendres i dissabte el Club de Golf Sant Cugat (CGSC). Andrea Vilarasau, Carla Domingo i Paula Mustieres tindran l'oportunitat de competir amb les jugadores professionals d'aquest circuit que recorre tota la geografia espanyola.

La quarta prova del calendari del Banesto Tour, que se celebra al Club de Golf Sant Cugat, ha estat presentada aquest dimecres al migdia a les instal·lacions del club santcugatenc. La presentació ha comptat amb la presència de l'organitzador del Banesto Tour, el periodista Carlos García-Hirschfeld, del gerent del club, Joan Monzó, i d'una de les jugadores amateurs locals que participaran a la prova, Andrea Vilarasau.

García-Hirschfeld ha explicat quin és l'objectiu del Banesto Tour.

Carlos García-Hirschfeld

El Banesto Tour dóna suport a les jugadores nacionals sense targeta i permet a les amateurs jugar amb professionals.


El Club de Golf Sant Cugat acollirà durant aquests dies un gran nombre de jugadores arribades de tot el món. Entre elles hi estaran tres jugadores amateurs de Sant Cugat: Andrea Vilarasau, Carla Domingo i Paula Mustieres.

Andrea Vilarasau, que ha estat competint recentment a Holanda i França, espera gaudir de la prova i aprendre de les professionals.

Andrea Vilarasau

Espero aprendre molt de l'experiència i aprofitar l'oportunitat.






El Banesto Tour, que enguany estrena un acord de col·laboració amb la Fundació María García Estrada, es disputarà entre divendres i dissabte al Club de Golf Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.