Ivó Giner, el millor santcugatenc al Campionat de Catalunya de Golf


  • Comparteix:

Després de la primera volta, Ivó Giner és el millor santcugatenc al Reale Open de Catalunya 2010

Després de la primera volta, Ivó Giner és el millor santcugatenc al Reale Open de Catalunya 2010

Després de la primera jornada del Reale Open de Catalunya 2010, que es juga al Raimat Club de Golf, el santcugatenc Ivó Giner ocupa la desena posició, Ignacio Feliu és 26è, Agustín Domingo 31è i Fernando Roca 42è. Avui comença el campionat després que ahir es jugués la modalitat de Pro-Am, un professional i tres amateurs.

El santcugatenc Ivó Giner és l'únic dels santcugatencs s'ha fet un lloc entre els primers classificats després de la primera jornada, ja que ocupa la 10a posició a només quatre cops del líder, Alfonso Rodríguez, que va acabar amb 55 cops, 17 sota par.

La resta de santcugatencs han tingut un paper menys destacat ja que Ignacio Feliu ha acabat la jornada amb 61 cops i és 26è, Agustín Domingo ocupa la 31a amb 62 cops i Fernando Roca és 42è amb 65 cops.

Dimecres es juga la segona jornada i només passaran el tall els 45 millors. Per tant, de moment tots els representants santcugatencs es classificarien per jugar dissabte i diumenge.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.