Larrazábal no fa vacances


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

El golfista resident a Sant Cugat Pablo Larrazábal inicia aquest dijous el torneig d'Akron, a Ohio. Després d'un paper discret a l'Open Britànic, però amb el record de l'èxit aconseguit a Munic, Larrazábal afronta la competició amb la intenció de recuperar el bon nivell de joc exhibit a Alemanya.

Sense temps per descansar, el golfista resident a Sant Cugat Pablo Larrazábal ja és a Ohio per iniciar el torneig d'Akron a partir d'aquest dijous. La 30a plaça aconseguida a l'Open Britànic empeny Larrazábal ha millorar el seu joc per recuperar la seva millor versió mostrada a Munic, on es va imposar i va aconseguir el bitllet per l'actual torneig.

Un bon paper l'aproparia molt a la 'Cursa de Dubai', competició que disputen els 15 golfistes amb més guanys monetaris de la temporada, en què Larrazábal ocupa la 12a plaça i és l'únic representant català.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.