Sant Cugat, centre del millor golf estatal amb la celebració del Peugeot Alps de Barcelona


  • Comparteix:

Tizón, en l'acte de presentació del torneig

Tizón, en l'acte de presentació del torneig

El Club de Golf Sant Cugat acollirà a partir d'aquest dijous el torneig Peugeot Alps de Barcelona, primera parada de la 14a edició del Peugeot Tour. En l'acte de presentació celebrat aquest dimarts al Museu Colet de Barcelona, el regidor d'Esports, Xavier Tizón, ha declarat que aquesta competició és peculiar perquè barreja jugadors professionals i amateurs i ajuda a 'projectar el nom de la ciutat cap a l'exterior'.

El Peugeot Alps de Barcelona que es disputarà al Club de Golf Sant Cugat és el primer torneig del circuit de golf Peugeot Tour, que enguany estarà format per tres competicions més. La final està prevista per al mes de novembre. A l'acte de presentació dut a terme aquest dimarts al Museu Colet de Barcelona hi han assistit el director del Consell Català de l’Esport, Albert Marco, el president de la federació catalana de golf, Albert Duran, el president del Club de Golf Sant Cugat, Enrique Hevia, el golfista resident a Sant Cugat Pablo Larrazábal i el regidor d'Esport, Xavier Tizón, que ha assegurat que el torneig permet 'projectar el nom de la ciutat cap a l'exterior' i n'ha explicat la seva peculiaritat.

Xavier Tizón

És una eina més per projectar el nom de la ciutat cap a l'exterior. És una competició diferent perquè està pensada per jugadors amateurs que poden competir amb professionals i emmirallar-s'hi.




La competició reuneix un total de 138 golfistes entre els quals hi ha noms destacats com els santcugatencs Ivó Giner, Agustín Domingo i Pablo Larrazábal o els favorits Jordi García del Moral i el suec Mikael Lundberg, guanyador de dos tornejos del European Tour. El Peugeot Alps de Barcelona es disputa a partir de dijous i fins diumenge a les instal·lacions del Club de Golf Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.