L'Handbol Sant Cugat afronta l'inici de curs amb dues victòries i dues derrotes a la pretemporada


  • Comparteix:

Lluís Calvera, cridat a ser un dels jugadors importants aquest curs / Font: Handbol Sant Cugat

Lluís Calvera, cridat a ser un dels jugadors importants aquest curs / Font: Handbol Sant Cugat

L'Handbol Sant Cugat inicia aquest diumenge el curs oficial davant el Sant Joan Despí després de prop d'un mes de pretemporada en què ha guanyat dos partits i n'ha perdut dos més. L'equip, que enguany estarà dirigit per David López, va iniciar les sessions de preparació el 23 d'agost i ha dut a terme una estada a Vallgorguina. La plantilla tindrà set novetats i la baixa destacada del seu jugador franquícia el curs passat, Marc Jordán. El matx d'estrena serà a dos quarts d'una a Sant Cugat.

David López agafa les regnes d'un Handbol Sant Cugat que, per força, haurà d'aplicar moltes variants respecte la idiosincràcia de l'equip el curs passat. Marc Jordán no només era un jugador absolutament transcendent en l'apartat estadístic, sinó que també influïa de manera determinant en la manera com els conjunts rivals plantejaven els partits davant l'equip vermell-i-negre.

Totes aquestes novetats, més les evidents incorporacions del llibre d'estil de López, les han treballat cos tècnic i plantilla les últimes setmanes. Després d'uns primers dies de preparació conjunta entre primer i segon equip, els vermell-i-negres van fer una estada a Vallgorguina on també s'hi van afegir el sènior C i el femení. Durant aquest període van disputar dos amistosos: triomf per un gol davant el Vilamajor de Lliga Catalana i derrota per dos gols contra el Palautordera, de la mateixa categoria, Primera Estatal.

El dimecres següent, 7 de setembre, els vermell-i-negres van superar amb contundència el Molins de Rei, de Primera Catalana, per una diferència de set gols, i tres dies més tard van patir una contundent derrota davant el Granollers B, rival, com el Palautordera, durant la temporada regular. Una ensopegada, això sí, que es va entomar amb un conjunt farcit de baixes.

Les altes a la plantilla
Andreu Vives i Pau Martínez són dos vells coneguts que tornen a l'Handbol Sant Cugat després de dues temporades fora. Les cares noves són les dels pivots Xavi Calvo, de 32 anys i procedent de l'Handbol Poblenou de Lliga Catalana, i Adrià Basela, que aterra del BCN-Sants. La plantilla s'ha completat amb tres homes de la casa del segon equip: Àlex Ortega, Santi Peiro i Arnau Domingo.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.