El PHC Sant Cugat clou el 2016 a la pista més dura de l'Ok Lliga, la d'un Gijón invicte


  • Comparteix:

El PHC Sant Cugat femení, davant un repte complicat

El PHC Sant Cugat femení, davant un repte complicat

El Patí Hoquei Club Sant Cugat femení es desplaça a la pista del Gijón en l'última jornada de l'any a l'Ok Lliga per enfrontar-se a un dels principals conjunts de la categoria, un equip que ho ha guanyat tot. Les santcugatenques afronten aquest exigent repte dissabte a un quart de vuit del vespre, i ho fan en un moment delicat després de quatre derrotes seguides. Tot i aquesta dinàmica, les de Jaume Oms son a només un punt de la salvació.

El tècnic del Patí Hoquei es va mostrar contundent després de l'última de les quatre ensopegades que ha sumat l'equip de manera seguida. Davant el Palau de Plegamans el seu conjunt no va tenir cap opció, i Oms va assegurar que si el seu equip vol seguir competint a l'Ok Lliga ha de ser molt més intens en defensa. Tot plegat, després que el Patí Hoquei hagi encaixat 19 gols en aquests quatre compromisos.

Tot i això, les perspectives de cara a reaccionar abans no acabi l'any són complicades, i és que les vermell-i-negres visiten la pista d'un dels conjunt grans de l'hoquei patins femení estatal, un Gijón que, a més, aquesta temporada es troba imbatut: set victòries en els set partits que ha disputat, amb 24 gols a favor i només 10 en contra.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.