El PHC Sant Cugat es torna a citar amb la història a Alpicat amb l'Ok Lliga a l'horitzó


  • Comparteix:

El Patí Hoquei cerca la glòria

El Patí Hoquei cerca la glòria

El Patí Hoquei Club Sant Cugat es torna a citar amb la història aquest dissabte a les vuit del vespre, en què visita l'Alpicat amb l'ascens a l'Ok Lliga a tocar. Els de Joan Carles Vadillo en tenen prou amb un punt per obtenir una fita a la qual mai abans ha arribat el club, accedir a la millor lliga del món. Els vermell-i-negres arriben a l'última jornada com a segons de Primera Divisió, així que en cas de derrota encara haurien d'obligar a guanyar l'Arenys de Munt i l'Asturhockey per evitar el seu ascens.

L'objectiu de Joan Carles Vadillo quan va aterrar a la disciplina del PHC Sant Cugat s'ha acomplert: arribar a l'última jornada en condicions òptimes per pujar. A més, el PHC Sant Cugat és el favorit a les travesses: només necessita un punt a la pista d'un conjunt que ja no s'hi juga res, l'Alpicat.

El tècnic dels lleidatans, Xavi Roy, ha assegurat en una entrevista a Cugat.cat que els seus homes sortiran a guanyar perquè 'aquesta és la seva obligació', però també ha reconegut que el nivell d'entrenaments des de la consecució de la salvació ha minvat.

Xavi Roy

Dissabte sortirem a guanyar, si no es desvirtua la competició. Això sí, quan la lliga s'ha fet tan llarga no s'entrena igual.


L'entrenador de l'equip santcugatenc, de la seva banda, ha volgut relativitzar els nervis del seu conjunt i, tot i explicar que molta gent al club té altes expectatives, ha apuntat que l'equip afronta el repte amb serenitat.

Joan Carles Vadillo

Hi ha expectació al club i a l'entorn, però ara mateix no tenim nervis. Estem a l'expectativa.


Els càlculs

Més enllà de la confiança que té la parròquia vermell-i-negra en què els seus jugadors obtinguin el punt necessari, hi ha una altra fórmula per ascendir. En el cas que els de Vadillo caiguin a Alpicat, només deixaria de pujar si Arenys de Munt i Asturhockey guanyen. Els maresmencs visiten la pista del líder ja ascendit, el Palafrugell, que vol signar el títol de lliga. Els asturians, en canvi, es desplacen a la pista del cuer ja descendit, el Raspeig.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.