El PHC Sant Cugat debuta aquest divendres a la 4a Copa EsportsPenedès de Primera Estatal


  • Comparteix:

El Patí Hoquei competirà a la Copa EsportsPenedès

El Patí Hoquei competirà a la Copa EsportsPenedès

El Patí Hoquei Club Sant Cugat masculí serà un dels 10 equips que participaran a la Copa EsportsPenedès de Primera Estatal. Els de Joan Carles Vadillo han quedat enquadrats al Grup Sud, juntament amb l'Alpicat, el Calafell, el Vilafranca i el Vilanova. El debut serà aquest divendres a dos quarts de vuit del vespre a la pista de l'Alpicat, on el curs passat es va quedar a les portes de l'ascens a l'Ok Lliga. La competició s'allargarà fins el 8 d'octubre, una setmana abans del debut dels santcugatencs a la competició oficial.

La tradicional cita de pretemporada de l'hoquei patins català tornarà a tenir accent de Sant Cugat. El Patí Hoquei disputarà de nou un torneig que servirà per trobar el nivell de competició òptim per un nou assalt a l'ascens de l'Ok Lliga, tenint en compte que tots els seus rivals se'ls trobarà després a la competició regular. La primera cita, a més, serà especial per als de Vadillo: tornaran al lloc que els va treure el bitllet històric a la màxima categoria de l'hoquei patins estatal, Alpicat.

Els vermell-i-negres han d'acabar entre els dos primers classificats del seu grup per classificar-se per a semifinals, en una Final a Quatre que acollirà el Pavelló Joan Ortoll de Calafell el diumenge 8 d'octubre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.