El PHSC empata a 1 davant de l'Igualada


  • Comparteix:

El Patí Hoquei Sant Cugat empata a 1 amb un Igualada imbatible des de feia 16 jornades. Els jugadors santcugatencs es troben còmodes i demostren la seva seguretat en el joc, millorant les jugades defensives. L'actuació arbitral destaca per anul·lar un gol de l'Igualada que era legal. L'equip santcugatenc es troba a un punt per sortir de la zona de descens.

El Sant Cugat es va desplaçar el divendres a una de les pistes més complicades de la lliga, la de l'Igualda. Els de l'Anoia es trobaven a 28 punts de diferència del Patí Hoquei Sant Cugat, però tot i això els vermell-i-negres van saber mantenir la calma, i el més important, el bon joc.

La primera part va finalitzar amb un 0 a 1 al marcador, però en el segon temps els santcugatencs van poder marcar l'1 a 1 defenitiu. Un dels fets destacables va ser l'arbitratge, ja que el colegiat va anul·lar un gol de l'Igualada que no hauria d'haver estat sancionat, i es va deixar de pitar alguna falta favorable al Sant Cugat.

Els santcugatencs van recuperar el defensa Jordi Casajuana, autor de l'únic gol i peça clau en l'estratègia defensiva de l'equip, però per contra el jugador Albert Forjan no va poder jugar al 100% ja que aquesta setmana no va poder entrenar cap dia per malaltia.












  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.