A Vilanova, toca guanyar


  • Comparteix:

El femení del Patí Hoquei Sant Cugat afronta aquest cap de setmana una jornada decisiva per a les seves aspiracions. Les noies de Santi Roca, que visiten la pista del Vilanova, volen repetir el mateix resultat de la passada jornada, on van superar el Castellar per 7 gols a 1.

Tot i l'ampli marcador, el matx davant el Castellar ha estat molt més complicat del que semblava. Les santcugatenques, que han començat perdent, han aconseguit la remuntada gràcies a una gran segona part, en què han trencat el rival amb un parcial de 5 a 0.
Un resultat que manté les vermell-i-negres en la setena posició amb 29 punts i a 5 del Noia que és cinquè.
Perquè la cinquena plaça és l'objectiu principal del conjunt local, i per aconseguir-la cal guanyar aquest cap de setmana al Vilanova. Escoltem el tècnic Santi Roca.

Santi Roca

Aconseguir els tres punts seria una bona empenta a la nostra moral, i ens facilitaria molt les coses


Pel que fa al Vilanova, ocupa la tercera posició de la Primera Nacional amb 47 punts. Tot i el que pugui semblar, el precedent en el partit de la primera volta és favorable a les santcugatenques, que es van imposar per 5 gols a 4.
El matx es jugarà diumenge a les 5 de la tarda a Vilanova.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.