El Sant Cugat tanca amb derrota la temporada


  • Comparteix:

El Patí Hoquei Sant Cugat tanca la temporada amb una derrota intranscendent per 2 a 7 davant el Corbera. Els santcugatencs assoleixen l'ascens a la Primera Nacional Catalana d'hoquei patins.

El Patí Hoquei Sant Cugat ha tingut en les dues últimes jornades la seva creu particular. Els santcugatencs que van assolir l'ascens a falta de tres partits han notat el relaxament que produeix pujar de categoria i jugar partits intranscendents. Dos últims enfrontaments: dues derrotes.
La darrera jornada ha finalitzat amb un 2 a 7 força sorprenent davant un Corbera molt més efectiu en atac. Joan Garcia i el nostre analista d'hoquei patins David de Juan, que recordem és jugador de PH, comntaven ahir a l'Esoprt en Marxa l'actualitat de l'equip.


David de Juan

Era previsible que l'equip podia perdre aquest darrer partit




Ara s'ha acabat la temporada i toca pensar en la propera: la del retorn a Primera Nacional Catalana després de 5 anys a Primera Catalana.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.