Primer tram d'adaptació a l'OK Lliga


  • Comparteix:

El PHSC s'està adaptant a l'OK Lliga

El PHSC s'està adaptant a l'OK Lliga

El Patí Hoquei Sant Cugat va debutar a l'OK Lliga el passat mes de novembre i, en dos mesos, l'equip ja comença a donar mostres d'adaptació a la categoria. Set partits jugats, tres victòries i quatre derrotes. Un balanç de resultats igualat per un equip que, partit a partit, va agafant el seu ritme de joc.

Les noies vermell-i-negres van estrenar-se amb una derrota contundent a la pista del Vilanova, en un partit on el nerviosisme del debut va passar factura. Tot i la derrota, els primers punts de la temporada no van trigar en arribar i, a la segona jornada, les santcugatenques van aconseguir la primera victòria davant la seva afició contra el Noia Freixenet. A la tercera jornada, nova derrota com a visitant, aquesta vegada contra l'Igualada en un partit molt igualat que es va decidir als últims minuts. Una setmana més tard, el PAV-2 va ser l'escenari de la segona victòria de la temporada i l'Sferic Terrassa en va ser la víctima.

Amb les primeres quatre jornades disputades, el PHSC va marxar cap a Madrid per disputar una jornada doble que es va completar amb una derrota i una victòria. La derrota, contra l'Alcorcón, després d'un primer temps molt dolent de les santcugatenques, i la victòria, contra el Santa María del Pilar, aconseguint els primers punts de la temporada com a visitant. Abans de Nadal, una derrota més, contra el Voltregà, el líder indiscutible de la lliga. El director esportiu del PHSC, Jordi Raga, que creu que l'equip està acabant d'encaixar totes les seves peces, admet la superioritat del Voltregà en aquest últim partit.

Tot i que l'equip està situat a la part baixa de la taula, el tècnic de l'equip femení del PHSC, Albert Méndez, valora positivament aquest primer tram a l'OK Lliga, conscient de la dificultat que implica el repte de jugar per primer cop a l'OK Lliga. L'entrenador creu que l'equip està superant ja la fase d'adaptació a la categoria màxima de l'hoquei femení.

A principi de temporada, tant Albert Méndez, com el director esportiu de l'equip, Jordi Raga, es veien amb possibilitats d'acabar la lliga a la part alta de la taula. A dia d'avui, i amb només set jornades disputades, tot i que l'equip es troba lluny de la zona alta, Albert Méndez continua creient en el potencial del seu equip per fer un bon paper a l'OK Lliga. L'entrenador vermell-i-negre creu que, amb algunes millores en el joc, l'equip té possibilitats d'acabar per sobre del setè lloc.

Fent un repàs dels partits jugats, el tècnic recorda l'Alcorcón i l'Igualada com els partits més durs fins el moment, però recorda a les seves noies encara han d'enfrontar-se als equips més complicats del campionat. Tot i això, aquests rivals incòmodes no arribaran fins més endavant i al mes de gener el PHSC té la possibilitat d'escalar posicions jugant consecutivament contra quatre dels últims classificats de la taula. Deixant de banda el primer partit del 2010 contra l'Arenys de Munt, les santcugatenques s'enfrontaran al Claret, el Bigues i Riells, el Santa María del Pilar i el Mieres, tots ells rivals, a priori, assequibles pel conjunt d'Albert Méndez.

REPORTATGE PHSC FEMENÍ

Escolta aquest reportatge









  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.