Cauen amb el cap ben alt

Derrota davant el tercer classificat

El Patí Hoquei Sant Cugat femení (PHSC) perd a la pista del tercer classificat de l'OK lliga, el Biescas Gijón, per 3 gols a 1. Tot i la derrota, les vermell-i-negres han jugat un bon partit i han plantat cara en tot moment. El tècnic santcugatenc, Albert Méndez, es mostra satisfet de la feina feta per l'equip.

A la complicada pista del Biescas Gijón, tercer classificat de la lliga, les vermell-i-negres han desplegat un bon joc i han estat a prop d'aconseguir un resultat positiu. En una primera part molt igualada, cap dels dos conjunts ha aconseguit inaugurar el marcador. Així doncs, s'ha arribat al descans amb el marcador inicial d'empat a 0.

A la represa, les santcugatenques es podiren haver avançat, però han desaprofitat les ocasions de gol. Posterioment, les locals han tranformat dos gols, en poc minuts, deixant el 2 a 0 al marcador. Però el PHSC no s'ha desconcentrat i ha reduït distàncies amb un gol que permetia pensar en la remuntada. A menys d'un minut per a l'acabament del matx, el Gijón ha marcat el tercer i definitiu gol. L'entrenador santcugatenc, Albert Méndez, es mostra satisfet del paper que ha fet l'equip.

Albert Méndez

La valoració és molt positiva. Hem millorat el joc i la línia és molt bona de cara a la segona volta.

En el següent partit, les vermell-i-negres reben el líder de la categoria, el Cerdanyola.