Bon joc però tot derrotes


Temes relacionats

L'aleví del PHSC, al Campionat de Catalunya (29/abr/10)


  • Comparteix:

Tot i les derrotes, la seva presència en aquest campionat és tot un èxit

Tot i les derrotes, la seva presència en aquest campionat és tot un èxit

El conjunt aleví B del Patí Hoquei Sant Cugat juga aquest diumenge contra el Caldes B per la setena o vuitena posició del Campionat de Catalunya que es disputa a Centelles. En el últim dels partits, perd per 6 gols a 1 contra l'Olot. La diferència d'edat respecte la resta d'equips provoca que tot i el bon joc dels santcugatencs els altres conjunts siguin superiors.

L'aleví B del Patí Hoquei Sant Cugat és l'únic equip de primer any d'entre els vuit conjunts classificats. Un fet que provoca diferències amb els altres conjunts i que es nota molt a la pista, tal i com comenta el coordinador del Patí Hoquei Sant Cugat, Marc Comalat que destaca tot i això el bon joc dels seus nens.


Marc Comalat

El nivell que hem exhibit és bastant espectacular i el campionat ens serveix d'experiència per si el proper any tornem sent de segon any. Aleshores sí que podrem pensar en títol.



Aquest diumenge juguen a les onze del matí contra el Caldes B per decidir la setena i vuitena posició. Una classificació final que no embruta el bon joc que estan fent els nens de Francesc Colomer, i que els dóna experiència per properes cites.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.