Quasi salvats tot i la derrota


  • Comparteix:

Cauen a la pista del GEiEG

Cauen a la pista del GEiEG

El conjunt masculí del Patí Hoquei Sant Cugat (PHSC) cau a la pista del GEiEG per 3 gols a 1 a la penúltima jornada del grup B de Primera Catalana. Malgrat la derrota, els vermell-i-negres tenen pràcticament assegurada la permanència.

Només un seguit de caramboles poden fer que el PHSC perdi la categoria. Els santcugatencs tenen sis punts d'avantatge respecte el primer equip en descens, el Ripoll, que a més té un partit pendent contra el líder, el FC Barcelona. El Ripoll pot ser sancionat pel Comitè de Competició per haver ajornat aquest matx. Una derrota contra el Barça o una sanció amb la pèrdua de punts per part de la Federació donaria la permanència matemàtica al PHSC.

El tercer equip implicat és l'Arenys de Munt, rival dels santcugatencs la propera setmana a l'última jornada, que se situa a tres punts del PHSC i del descens. En cas de guanyar aquesta setmana, condemnaria el Ripoll i en cas de perdre i que el Ripoll sumés els sis punts que queden, tot es jugaria a l'últim enfrontament entre el PHSC i l'Arenys. En cas de derrota santcugatenca deixaria un triple empat a 37 punts. Masses coincidències en dos partits per a un PHSC que amb aquesta derrota ha perdut l'oportunitat de salvar-se. L'entrenador del PHSC Jordi Raga explica les claus de la derrota.

Jordi Raga

Ells han marcat tres gols i fent-ne només un fora de casa és impossible guanyar.




La propera setmana, última jornada de lliga contra l'Arenys de Munt on encara ningú sap en quina situació arribaran ambdós conjunts.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.