Paula Torner, convocada per la copa Amèrica


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de Paula Torner en un partit amb la selecció catalana

Imatge d'arxiu de Paula Torner en un partit amb la selecció catalana

La jugadora del Patí Hoquei Sant Cugat Paula Torner ha estat convocada amb la selecció catalana per participar a la copa Amèrica de Vic. Torner forma part d'una llista definitiva de deu jugadores confeccionada pel seleccionador català, Josep Maria Barberà, per tal d'enfrontar-se a les millors seleccions del món.

La copa Amèrica se celebra per primera vegada fora del continent americà. La seu d'enguany és Vic, que acollirà la competició del 21 al 27 de juny. Durant aquests dies, seleccions del continent americà, africà i europeu s'enfrontaran tant en categoria masculina com en femenina.

Un any més, Catalunya estarà present en aquest trofeu. Els seleccionadors catalans ja han fet públiques les llistes de convocats i entre les deu noies seleccionades pel tècnic Josep Maria Barberà hi figura el nom de la jugadora santcugatenca Paula Torner.

Torner és l'única representant del Patí Hoquei Sant Cugat en una selecció formada gairebé íntegrament per jugadores del Voltregrà, que aporta fins a sis peces de l'equip català. El rival a batre en aquesta copa Amèrica serà la selecció de Xile, però les catalanes hauran d'estar preparades per enfrontar-se també a les seleccions d'Alemanya, Argentina, Brasil, Estats Units, Sud-àfrica, Uruguai i Xile.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.