Imparables


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

El conjunt masculí del Patí Hoquei Sant Cugat (PHSC) s'imposa a la pista del Girona (4-6) i és manté al capdavant del grup B de Primera Catalana. Els santcugatencs han anat sempre per davant en el marcador i han dominat el partit de principi a fi.

El PHSC continua la seva impecable trajectòria a la lliga i ha aconseguit un nou triomf a la pista del Girona. Els vermell-i-negres han estat superiors durant tot el matx. Només algunes errades puntuals han pogut posar emoció en un partit que a la primera part dominaven els santcugatencs per 1gol a 3. A la segona part, la mateixa tònica sobre la pista fins al 4 a 6 final, un resultat que pot semblar enganyós segons explica el tècnic de l'equip, Jordi Raga.

Jordi Raga

El partit ha sigut nostre tota la estona. El resultat podria haver estat més àmpli.


El vermell-i-negres encapçalen la classificació en solitari i encara podrien agafar més avantatge si guanyen el Cassanenc aquest dimecres, en el partit corresponent a la sisena jornada de lliga.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.