Segueixen a zero

Imatge d'arxiu d'un partit contra el Girona

El conjunt femení del Patí Hoquei Sant Cugat (PHSC) cau contra el Girona CH (2-0) i acumula la seva sisena derrota en sis partits de competició. Un gol matiner de les gironines ha fet anar les de Raga a remolc tot el partit, que han disposat d'algunes oportunitats tot i que no les han acabat de materialitzar. L'equip santcugatenc ha mostrat la línia de joc ascendent que ha ensenyat les darreres jornades, però segueix sense encert de cara a porteria.

La mala sort ha acompanyat avui al desencert de les noies del Patí Hoquei Sant Cugat, ja que en els primers minuts les locals han anotat un gol que ha arribat per una acció fortuïta després d'un rebot. Les vermell-i-negres han patit les conseqüències del gol tan matiner, i malgrat tenir oportunitats per marcar no han pogut empatar el partit.

Cap el minut 10 de la segona part han estat les gironines les que s'han avançat de nou. Amb el dos a zero s'ha arribat al final d'un partit que si bé ha mostrat la millora en el joc que està protagonitzant el PHSC en les darreres jornades, segueix sense encert de cara a la porteria rival.

L'entrenador del PHSC, Jordi Raga, ha destacat la necessitat de marcar per estar dins el partit.

Jordi Raga

Si haguéssim fet algun gol ens haguéssim ficat dins el partit, però no ha pogut ser.

Amb aquesta derrota les de Raga segueixen comptant els seus partits per derrotes, malgrat que encara tindran dues oportunitats per començar a sumar punts abansr de començar les vacances nadalenques. Aquesta setmana les de Raga jugaran dos partits ajornats: dimarts s'enfrontaran a l'Arenys de Munt i dijous al Maheco Cerdanyola.