El PHSC perd el lideratge després de la derrota davant el Vic

El conjunt masculí del Patí Hoquei Sant Cugat (PHSC) cau derrotat (0-3) davant el Vic B en un matx marcat per la falta d'encert dels vermells-i-negres i l'efectivitat dels vigatans. Els de Jordi Raga perden el lideratge que passa a mans del Bigues i Riells que supera (11-2) el Cassanenc.

La primera part del partit ha estat molt igualada pel que fa a les ocasions de gol i la falta d'encert. Des del principi del matx el Vic B ha plantat cara als santcugatencs i ha sabut aprofitar totes les ocasions d'atac per crear perill a la porteria vermell-i-negra, fins que, al minut 16, ha arribat el primer gol.

Els santcugatencs no s'han arronsat i han continuat buscant el que podia ser el gol de l'empat, que tot i les ocasions de les que han gaudit no ha arribat. A la represa el PHSC ha sortit molt fort amb clares mostres de voler capgirar el resultat negatiu però, una errada dels santcugatencs ha servit al Vic B per marcar el segon gol. Minuts després arribaria el tercer i definitiu que sentenciava el resultat entre dos dels conjunts candidats a l'ascens.

El tècnic del conjunt santcugatenc, Jordi Raga, qualifica el resultat d'injust.

Jordi Raga

Hem perdut 0-3, però penso que no és just el resultat. A la pista ha estat mol igualat, però l'esport a vegades té aquestes coses.

La falta d'encert dels vermells-i-negres, i és que han arribat a fallar fins a tres penals. Els santcugatencs visiten la jornada vinent el Ripoll, conjunt de la zona mitja baixa de la taula.