El Patí Hoquei Sant Cugat perd contra l'Arenys i es complica la lliga

El Patí Hoquei Sant Cugat deixa escapar tres punts vitals en la lluita per l'ascens en perdre (1-3) davant l'Arenys de Munt i s'allunya de les posicions capdavanteres de la Lliga Nacional Catalana. Un gol de Borja Jiménez ha estat insuficient per contrarrestar l'efectivitat de l'Arenys de Munt.

Derrota important del Patí Hoquei Sant Cugat que perd opcions en la lluita per l'ascens de categoria. La tònica del duel ha estat de respecte mutu entre dels dos equips. L'Arenys s'ha avançat als vuit minuts de partit amb una bona acció del capità Illa. Els locals no han abaixat el cap i amb l'entrada de Marco Aguarón, baixa durant la setmana per grip, han estat més incisius en atac i han estavellat fins a tres pilotes al pal. Borja Jiménez empatava el partit al minut 18 de la primera part. Quan faltaven cinc minuts pel descans, Borja hauria pogut fer la segona diana santcugatenca en una jugada embolicada dins l'àrea però l'àrbitre, molt qüestionat durant tot el matx pels dos conjunts, ha considerat que la pilota no havia entrat.

A la represa, els dos equips han estat molt més agressius tant ofensiva com defensivament però l'Arenys s'ha endut el partit. Illa feia l'1-2 en el minut 14 i podria haver fet la sentència en la jugada posterior en u contra u davant del porter santcugatenc. Un xut al pal d'Eloi tornava a posar esperances pels locals però Cusachs, de penal, ha fet el tercer i definitiu gol. El tècnic del Patí Hoquei Sant Cugat, Jordi Raga, valora la falta de punteria del seu equip.

Jordi Raga

Durant tot el partit ells s'han dedicat a no arriscar, nosaltres hem tingut quatre o cinc pals però no hem tingut la sort.

Tot i perdre tres punts vitals, el tècnic assegura no haver perdut la lliga i que les opcions d'ascens continuen intactes. La primera opció per refer-se de la derrota serà el penúltim cap de setmana de febrer a la pista del Tona, cinquè classificat.