El Patí Hoquei Sant Cugat rebaixa el pressupost per a l'actual temporada


  • Comparteix:

Imatge de l'Assemblea / Font: PHSC

Imatge de l'Assemblea / Font: PHSC

El Patí Hoquei Sant Cugat ha presentat el pressupost per l'actual temporada amb una rebaixa d'uns 6.000 euros respecte la temporada anterior. A més del nou pressupost aprovat a l'Assemblea General Ordinària del club celebrada aquest dilluns a la sala d'actes del pav2, també s'ha presentat els comptes de l'anterior temporada amb un dèficit de 2.500 euros i s'han donat a conèixer els torneigs que organitzarà el club com el Ciutat de Sant Cugat o la Copa Monestir.

El club santcugatenc s'ha hagut d'estrènyer el cinturó i enguany ha rebaixat el seu pressupost dels 127.000 de la temporada passada als 121.000 de l'actual. A principi de temporada el club va decidir pujar les quotes, que sumat a què el principal patrocinador del club, Meinsa Sistemas, ha confirmat que continuarà esponsoritzant els vermell-i-negres, els permetrà afrontar la temporada sense problemes.

Respecte el balanç de la temporada anterior, el Patí Hoquei Sant Cugat ha tingut unes pèrdues d'uns 2.500 euros. El seu president, Miquel Soler, explica el perquè d'aquestes pèrdues.

Miquel Soler

Vam tenir que avançar gairebé 2.500 euros perquè la Federació ens va fer pagar al maig les inscripcions dels equips a càrrec d'aquest any.






A més de l'aspecte econòmic, durant l'Assamblea General Ordinària també s'han presentat els projectes del club per a l'actual temporada que passen per la recuperació del torneig Ciutat de Sant Cugat, que l'any passat no es va disputar per l'organització del torneig 'Joan Petit' i una nova edició de la Copa Monestir.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.