El PHSC es queda sense opcions d'ascens després del triomf del Barça B


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

El Patí Hoquei Club Sant Cugat (PHCSC) visita aquest diumenge la pista del Caldes Recam Laser en l'última jornada de Lliga Catalana sense opcions d'ascens. El Barça B es proclama campió després de superar el Vic B per 0 a 2 en el partit de divendres. Els vermell-i-negres esperaven una ensopegada dels blaugranes després que es conegués que el partit amb el Cerdanyola el jugarien diumenge i no serien sancionats.

El Patí Hoquei Club Sant Cugat visita aquest diumenge la pista del Caldes sabent que ja no té opcions de guanyar la lliga i per tant d'ascendir. Des de fa setmanes, les opcions dels vermell-i-negres passaven per una sanció del Barça B en el seu partit pendent davant el Cerdanyola i que, a més, els blaugranes punxessin davant el Vic B, tercer. Al final, la Federació no ha sancionat els blaugranes i per tant, disputaven els dos partits que els resten de lliga aquest cap de setmana. Aquest divendres, el Barça B ha superat (0-2) el Vic B en el partit pendent i s'ha proclamat campió de Lliga Catalana quan encara falta una jornada per disputar-se. L'enfrontament entre el Patí Hoquei Club Sant Cugat i el Caldes és un tràmit, els vermell-i-negres seran segons i els caldetencs setens o vuitens.

El partit entre el Patí Hoquei Club Sant Cugat i el Caldes Recam Laser es disputa aquest diumenge a dos quarts de set del vespre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.