El Patí Hoquei Sant Cugat femení baixa a Primera Nacional Catalana


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

El conjunt femení del Patí Hoquei Sant Cugat baixa a Primera Nacional Catalana a falta de tres jornades per finalitzar l'OK Lliga. La victòria de l'Sferic a Vilanova (1-3) fa que les santcugatenques descendeixin matemàticament.

El que ja s'ensumava feia unes jornades s'ha consumat. El femení del Patí Hoquei Sant Cugat perd la categoria d'OK Lliga i la següent temporada jugara a Primera Nacional Catalana. Les santcugatenques han vist com la victòria de les terrassenques de l'Sferic davant el Vilanova fa impossible la seva permanència.

El tècnic del femení del Patí Hoquei Club Sant Cugat, Francesc Colomer, assumeix amb resignació el descens i afirma que lluitaran al màxim en les tres jornades que resten.

Francesc Colomer

Sortirem a competir igualment tot i que ja pensàvem que teníem peu i mig a Primera Nacional.


Sense res en joc, el Patí Hoquei Sant Cugat té tres jornades per endavant i dues aquest cap de setmana. Aquest divendres a dos quarts de nou del vespre rep el Girona al pav2 de la rambla del Celler i diumenge ho farà contra l'Alcorcón.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.