Les 24 hores d'hoquei patins que organitza el Cerdanyola comptarà amb 12 conjunts del Patí Hoquei Club Sant Cugat


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu del prebenjamí A

Imatge d'arxiu del prebenjamí A

La 44a edició de les 24 hores d'hoquei patins que organitza el Cerdanyola Club Hoquei comptarà amb la participació de 12 equips del Patí Hoquei Club Sant Cugat. El sistema de competició serà en format de triangular, en què la victòria valdrà tres punts, l'empat un i la derrota cap, convertint-se en campió l'equip que aconsegueixi sumar més punts. A més, el partit entre el femení del Cerdanyola i el Patí Hoquei Club Sant Cugat també comptarà per a l'OK Lliga. Les 24 hores d'hoquei patins es disputen aquest cap de setmana.

S'acosta l'estiu i arriba un clàssic dins el món de l'hoquei, les 24 hores d'hoquei patins que organitza el Cerdanyola i que enguany arriba a la 44a edició. El torneig estarà dividit en nou categories, minifemení, prebenjamí i aleví, que jugaran partits de 30 minuts, infantil i juvenil, que disputaran 40 minuts de matx, veterans, que jugaran 30 minuts, i Nacional Catalana i OK Lliga disputaran partits de 55 minuts. Com ja és tradició, el Patí Hoquei Sant Cugat participarà en el torneig amb 12 equips. El femení d'OK Lliga Catalana, el juvenil A i el B, l'infantil, l'aleví A i B, el benjamí A, B i C i el prebenjamí A, B i C. La resta d'equips que hi participen són el Cerdanyola, que és l'organitzador, el Tona, el Caldes, el Barberà, el Castellar, el Santa Perpètua, l'Sfèric Terrassa, la selecció catalana, el Mollet i el Calafell.

Pel que fa l'últim partit de la temporada a l'OK Lliga entre el Cerdanyola i el Patí Hoquei Club Sant Cugat que es jugarà aquest dissabte, també comptarà per les 24 hores d'hoquei patins, ja que cap dels dos conjunts es juga res. L'altre rival del triangular serà la selecció catalana.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.