El Patí Hoquei Sant Cugat femení s'acomiada de l'OK lliga amb victòria

El femení del Patí Hoquei Sant Cugat guanya (3-4) a la darrera jornada de l'OK Lliga a la pista del Cerdanyola. Les santcugatenques han fet un gran final de partit per acabar remuntant i tancar així la temporada amb un victòria. Un triomf que també suma pel triangular del Cerdanyola CH en què participen les santcugatenques, les cerdanyolenques i que finalitzarà amb l'enfrontament del Patí Hoquei Sant Cugat aquest diumenge contra la selecció catalana.

Tot i no jugar-se res cap dels dos equips, cerdanyolenques i santcugatenques no han llençat el partit i ho han donat tot. En el primer temps les locals han marxat amb un avantatge d'1 gol a 0. En el segon les santcugatenques han reaccionat i malgrat empatar i tornar a estar per sota amb un altre gol del Cerdanyola, uns grans minuts finals de les santcugatenques han servit per remuntar el partit i endur-se la victòria (3-4). Maria Rosa Tamburini en dues ocasions, Judith i Elisenda han estat les golejadores vermell-i-negres, que han vist com debutava a la porteria la infantil Rita.

El tècnic del Patí Hoquei Sant Cugat, Francesc Colomer, valora positivament la temporada malgrat no haver pogut conservar la categoria.

Francesc Colomer

La valoració és positiva perquè hem fet molta pinya i em fa molta llàstima deixar aquest equip sense haver mantingut la categoria tot i haver fet bons partits.

La victòria serveix també suma per el triangular que cerdanyolenques, santcugatenques i la selecció catalana juguen aquest cap de setmana en les 24 hores del Cerdanyola HC. Precisament aquest diumenge Francesc Colomer ha dirigit el seu darrer partit amb les vermell-i-negres contra la selecció catalana a un quart i cinc minuts de dues de la tarda. Les santcugatenques han aconseguit l'empat (3-3).