Raga (PHSC): 'Amb aquests tres reforços tenim equip per intentar pujar a l'OK Lliga'


  • Comparteix:

El Patí Hoquei Club Sant Cugat ha presentat aquest dilluns els tres nous reforços per a la temporada vinent, Pablo Aguarón, Brandon Carrara i Roger Riba, curs en què l'entitat santcugatenca militarà per primera vegada a Primera Divisió. Tots tres jugadors arriben al conjunt vermell-i-negre provinents del Vilafranca, que aquest any ha finalitzat la Primera Divisió en setena posició. Amb aquests fitxatges el club pretèn lluitar per accedir a la màxima categoria estatal, l'OK Lliga.

Tres reforços de luxe per al Patí Hoquei Club Sant Cugat que per primera vegada en la seva història jugarà a Primera Divisió, segona màxima categoria estatal. Amb els reforços d'Aguarón, Carrara, tots dos formats a l'entitat santcugatenca, i Riba, els santcugatencs donen per tancada la plantilla de la temporada vinent amb l'única baixa de Francesc Colomer, que torna a l'Arenys de Munt. I és que amb aquestes tres incorporacions el Patí Hoquei Sant Cugat no es marca límits, i, tal com explica l'entrenador vermell-i-negre, Jordi Raga, volen lliutar per ascendir a l'OK Lliga.

Jordi Raga

Tenim una base forta, i són tres incorporacions molt importants, crec que tenim equip per intentar estar en places d'ascens.




Pel que fa a Pablo Aguarón, que tenia ofertes per jugar a l'OK Lliga, arriba al Patí Hoquei Club Sant Cugat després de tres anys fora, un al Club Patí Sitges i dos al Club Patí Vilafranca. Aquesta darrera temporada ha marcat un total de 24 gols. En la mateixa línia que el seu tècnic, Aguarón es mostra ambiciós de cara a la campanya que ve.

Pablo Aguarón

Molt content, sempre és bonic tornar a casa, sabem que és una categoria difícil però d'allà la diversió.




L'altre vell conegut és Brandon Carrara, que torna a casa després de vuit anys. Com Aguarón, ha jugat tres temporades a Primera Divisió, una amb el Sitges i dos amb el Vilafranca. Carrara creu que tots tres jugadors poden aportar la seva experiència en aquesta categoria nova per al Patí Hoquei Sant Cugat.

Brandon Carrara

A nivell col·lectiu sempre cal mirar el més amunt possible, i a nivell personal anar millorant poc a poc.


El tercer reforç és Roger Riba, amb experiència a Primera Divisió i l'OK Lliga. Aquesta serà la seva primera temporada com a vermell-i-negre, i és que el seu motiu per vindre a Sant Cugat ha estat la seva bona relació amb la plantilla santcugatenca.

Roger Riba

Podem aportar companyerisme, el grup en el vestuari, i també podem aportar experiència en una categoria difícil.



L'acte també ha servit per presentar la 21a edició del Ciutat de Sant Cugat, que es disputarà aquest cap de setmana, i presentar la festa del club com a cloenda de la temporada, que tindrà lloc aquest divendres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.