Rubén Xaus fa la millor actuació fins al moment al Mundial de Superbikes


  • Comparteix:

El pilot santcugatenc Rubén Xaus fa una bona actuació a la cinquena prova del Mundial de Superbikes a l’acabar en quarta i setena posició en les dues mànegues disputades al circuit de Silverstone. Amb aquest resultat, Xaus puja fins al vuitè lloc d’una classificació general clarament dominada per l’australià Troy Bayliss.

Rubén Xaus es reivindica en el Mundial de Superbikes i realitza la millor actuació de la temporada al circuit de Silverstone. El santcugatenc finalitza en quarta i setena posició respectivament en les dues mànegues disputades i suma 22 punts molt importants de cara a la classificació general.

En la primera mànega, Xaus fa una bona sortida i en les primeres voltes arriba a rodar en segona posició. Tot i això, al final no pot seguir el ritme dels millors i arriba quart en solitari a la meta. En la segona mànega, el santcugatenc repeteix la bona actuació i finalment acaba setè, per darrera de Troy Corser, segon a la general. El dominador absolut d’aquesta prova ha estat l’australià Troy Bayliss que, de la mateixa manera que a les proves de València i Monza, ha guanyat les dues mànegues amb comoditat.

Amb aquests resultats, Xaus escala fins a la vuitena posició de la classificació general i suma 56 punts, només a sis punts del setè classificat, l'italià Lanzi. El Mundial segueix dominat amb molta autoritat per Bayliss amb 225 punts, mentre que Corser, el seu immediat perseguidor, en suma 149.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.