Perd pistonada


  • Comparteix:

El pilot santcugatenc Rubén Xaus acaba en dotzena i sisena posició en les dues mànegues del Gran Premi d'Alemanya. El pilot de Ducati, que continua sisè al mundial, veu com s'allunya a la general el cinquè classificat, l'australià Troy Corser.

Xaus arribava a la cita alemanya ocupant la sisena posició de la classificació amb 163 punts, a 64 del cinquè classificat, l'australià Troy Corser i amb un objectiu clar: reduïr la diferència amb l'australià. Però lluny d'aconseguir el seu objectiu, el santcugatenc de Ducati ha marxat del circuit d'Eurospeedway encara més lluny del seu rival. I és que amb els resultats obtinguts, un sisè i una dotzena posició, no n'hi ha prou. Ara, la diferència és de 73 punts, una diferència que es preveu insalvable.
Tot i això, matemàticament el santcugatenc encara té opcions de desbancar el seyu rival. La propera cita del Mundial, d'aquí a dues setmanes al circuit italià de Vallelunga.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.