Dani Campos ja té equip de Fórmula 3


  • Comparteix:

El pilot santcugatenc Dani Campos correrà el campionat de Fórmula 3 Euroseries amb l'equip HBR-Motorsport Team, una escuderia austríaca amb motor Mercedes. Campos, primer pilot de l'equip, surt amb l'objectiu de situar-se entre els deu primers classificats.

Dani Campos ja és al campionat de Fórmula 3 Euroseries. Després de molts mesos negociant amb diverses escuderies, el santcugatenc finalment ha arribat a un acord amb l'equip austríac HBR-Motorsport Team. Campos serà el primer pilot de l'equip, que disposa de motor Mercedes, i estarà acompanyat del libanès Basil Shaaban.
El pilot local explica els objectius amb què afronta la temporada del seu debut.

Dani Campos

Estic molt content de poder córrer al campionat de fórmula 3 i espero poder acabar la temporada entre els deu primers classificats


Aquest mateix cap de setmana el santcugatenc iniciarà els entrenaments amb el nou cotxe. Serà dissabte i diumenge al circuit valencià de Xest.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.