L'Epsilon Euskadi, fora de la cursa per la Fòrmula 1


  • Comparteix:

Cop dur per a Villadelprat

Cop dur per a Villadelprat

L'Epsilon Euskadi, equip automobilístic presidit pel santcugatenc Joan Villadelprat, s'ha quedat sense plaça per participar al mundial de Fórmula 1 la propera temporada. La Federació Internacional d'Automobilisme (FIA) ha decidit que no hi haurà cap nova incorporació a la graella perquè cap dels equips aspirants satisfà les seves exigències.

Ara per ara, Villadelprat només té tres alternatives: comprar una plaça, juntar-se amb un equip que tingui plaça o la més factible, esperar a la propera temporada i tornar a intentar-ho.

Villadelprat reconeix que el seu equip s'ha quedat sense plaça per la falta de patrocinadors, però ha assegurat que encara no descarta la seva participació en el proper mundial si aconsegueix els inversors necessaris per comprar un dels actuals equips amb plaça al campionat.

Joan Villadelprat

Hi ha possibilitats d'obtenir la llicència o comprar un equip entre d'altres. El nostre objectiu és participar a la Fórmula 1.



Tot i aquesta remota possibilitat, Villadelprat és conscient que les dificultats econòmiques, la falta de patrocinadors i el poc marge de temps per crear un equip competitiu fan gairebé inviable la participació del seu equip en el proper mundial. És per això que no s'ha sorprès per la decisió de la FIA i s'ha mostrat pacient de cara a tornar a intentar aconseguir una plaça més endavant.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.