Última prova del Mundial i última cursa amb BMW


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de Ruben Xaus

Imatge d'arxiu de Ruben Xaus

El pilot de Superbikes santcugatenc, Rubén Xaus, disputa diumenge l'última prova de la temporada al circuit francès de Magny Cours, que serà també la seva última cursa com a pilot de l'equip BMW Motorrad. Xaus, amb el seu futur de cara al 2011 encara per decidir, ocupa la 13a posició a la classificació general del Mundial i espera poder acomiadar-se de la temporada i del seu equip amb una bona actuació.

El llegendari circuit francès de Magny Cours acull l'última prova del campionat, amb l'italià Max Biaggi amb el títol ja a la butxaca, però amb moltes posicions finals encara per decidir, entre elles el títol per marques, que lidera l'Aprilia del campió Biaggi.

Rubén Xaus és 13è a la general amb 96 punts, una posició que haurà de defensar ja que el segueixen l'anglès Tom Sykes amb 93 punts i el txec Jakub Smrz amb 89.

La de Magny Cours serà també l'última cursa de Xaus com a pilot de BMW Motorrad. L'equip alemany ha confirmat el fitxatge del pilot revelació del Mundial, Leon Haslam, per la temporada 2011. Una incorporació que deixa Xaus sense equip pel proper campionat.

El comiat del Mundial de Superbikes 2010, diumenge a partir de les dotze del migdia al circuit francès de Magny Cours.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.