Rubén Xaus, cap a Monza


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu del Rubén Xaus

Imatge d'arxiu del Rubén Xaus

El pilot santcugatenc de Superbikes, Rubén Xaus, disputa aquest diumenge la quarta prova del mundial al circuit italià de Monza. El pilot de l'escuderia Honda se situa en 14a posició després de sumar 26 punts en les tres primeres proves del campionat.

Les tres proves disputades fins el moment als circuits de Phillip Island, Donington Park i Assen han permès sumar al santcugatenc un total de 26 punts. D'aquesta manera, Rubén Xaus se situa en 14a posició de la categoria Superbikes. El líder destacat de la classificació és el català Carlos Checa de Ducati i el tarragoní Joan Lascorz es troba en l'11a posició, empatat a punts amb el santcugatenc Xaus, 14è classificat.

En Supersport, els pilots de l'escuderia Kawasaki, dirigida pel santcugatenc Guim Roda, se situen en la segona i en la cinquena posició de la classificació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.