Andrés Carrascosa i Jordi González, a la final nacional escolar de natació


  • Comparteix:

Els nedadors santcugatencs Andrés Carrascosa i Jordi González aconsegueixen la classificació per a la final nacional de natació després d'acabar en segona i quarta posició respectivament en les proves de la final territorial escolar. Una altra nedadora, la santcugatenca Mariona Folguera, va finalitzar sisena en la cursa de braça i la seva presència a la final nacional està a l'espera de confirmació.

La final territorial escolar de natació s'ha disputat aquest cap de setmana amb una bona actuació global pels santcugatencs. En concret, 5 nedadors van participar en 13 proves. De tots els resultats destaca el sots-campionat d'Andrés Carrascosa, del CEIP Ferran i Clua, en la final aleví d'estil lliure.

Aquest resultat permet a Carrascosa classificar-se per a la final nacional. També ha accedit a aquesta final el nedador Jordi González, de l'escola Àgora, que va aconseguir el quart lloc a la final d'esquena de la categoria benjamí. Juntament a aquests nedadors, podria afegir-se Mariona Folguera, del CEIP Joan Maragall, que va acabar sisena i setena a les proves de braça i papallona de la categoria aleví. La seva presència a la final nacional està pendent de confirmació, ja que dependrà del número de places que es defineixin. La tècnic d'esports de l'ajuntament, Àngels Llonch, confia en aconseguir algun podi a la final nacional.

Àngels Llonch

Cada any hem fet podi, ja que els que habitualment surten ben classificats de la nostra fase territorial fan un bon paper a la final nacional.


Llonch es mostra molt satisfeta amb l'actuació dels 5 nedadors que van prendre part a la final territorial, però es lamenta que la participació de nedadors santcugatencs fos aquest any una mica més reduïda.

Àngels Llonch

La participació, tot i ser més reduïda que en altres anys, ha estat molt positiva.


La final nacional tindrà lloc el 13 de maig a Igualada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.