Bàrbara Pla vol guanyar l'Europeu de rugbi a 15 amb la selecció espanyola


  • Comparteix:

Bàrbara Pla, amb la selecció espanyola / Font: Ferugby.com

Bàrbara Pla, amb la selecció espanyola / Font: Ferugby.com

La jugadora santcugatenca Bàrbara Pla disputa amb la selecció espanyola de rugbi a 15 l'Europeu entre dijous de la setmana vinent i el 15 d'octubre a Madrid. El combinat estatal està obligat a guanyar la cita europea per accedir a la fase prèvia de classificació per al Mundial de 2017. Pla veu facticle guanyar l'Europeu i destaca que Rússia i Holanda són les dues seleccions que competiran per guanyar la competició.

Bàrbara Pla afronta un nou repte amb la selecció espanyola de rugbi a 15 després d'aconseguir el diploma olímpic amb el combinat de rugbi a 7. El combinat estatal disputa l'Europeu a Madrid on són les grans favorites per guanyar la competició. Les espanyoles han quedat enquadrades amb la República Txeca i Bèlgica, i han de quedar primeres per accedir a la final. Pla destaca la superioritat del combinat estatal.

Bàrbara Pla

No hauríem de tenir gaire problemes per guanyar l'Europeu.


La selecció espanyola ha de guanyar l'Europeu per jugar la fase prèvia per anar al Mundial. El combinat estatal jugaria una eliminatòria davant Escòcia a doble partit al novembre amb una plaça en joc per a la cita mundialista.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.