El Rugby Sant Cugat recupera el camí de la victòria al camp del CUR Murcia


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu d'aquesta temporada / Font: Ferran de la Roza

Imatge d'arxiu d'aquesta temporada / Font: Ferran de la Roza

El Rugby Sant Cugat supera el Club Universitario Rugby Murcia (20-31) a la novena jornada del grup B de Divisió d'Honor B. Els santcugatencs s'han imposat al cuer amb més dificultats de les previstes, però han acabat sumant el bonus ofensiu amb una actuació destacada d'Iñaki Berasategui. El Rugby Sant Cugat torna a guanyar després de dues derrotes consecutives davant els dos primers classificats, el CP Les Abelles i el CR la Vila, i es manté com el principal perseguidor d'aquests dos conjunts amb 35 punts.

Els homes d'Arturo Trenzano han portat la iniciativa del joc durant tota la primera meitat i s'han avançat ben d'hora amb una marca de Tim Smith al minut tres i la corresponent transformació d'Iñaki Berasategui. Els murcians no li han perdut la cara al matx i ràpidament han aconseguit un punt de càstig, però els santcugatencs han tornat a marcar diferències amb una marca i una nova transformació del mateix Berasategui. De nou els locals han retallat distàncies, però el Rugby Sant Cugat ha aconseguit dues marques més abans del descans per marxar a vestidors amb l'avantatge de 13 a 26 al marcador. Els autors han estat Álvaro Alcón i, de nou, Iñaki Berasategui, i d'aquesta manera asseguraven el bonus ofensiu per anotar quatre o més marques.

A la segona meitat, els santugatencs han patit una inexplicable desconnexió en el joc i el conjunt local ha continuat lluitant per fer saltar la sorpresa. Els murcians han aconseguit una marca i una transformació al minut 56 que situava un perillós 20-26 al marcador. El Rugby Sant Cugat ha jugat amb foc durant molts minuts però ha pogut mantenir l'avantatge i ha sentenciat el matx a només dos minuts del final amb una marca de Guillem Ros.

El tècnic dels santcugatencs, Arturo Trenzano, s'ha mostrat molt crític amb l'apagada de l'equip a la segona meitat.

Arturo Trenzano

Hem vist dues cares de l'equip, una positiva i una en què pràcticament desapareix del camp. Això és el que ens té preocupats i el que volem corregir perquè no torni a passar.


La setmana que ve, el Rugby Club Sant Cugat rep un altre conjunt de la part baixa, el Barcelona Universitari Club.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.