El Club Rugby Sant Cugat s'agrada, apallissa el BUC i es col·loca segon

El Rugby Sant Cugat supera clarament el BUC (54-12) a la desena jornada del grup B de Divisió d'Honor B. Els santcugatencs han fet un dels partits més complets de la temporada amb fins a vuit marques contra un BUC que només ha oposat resistència en els primers minuts.

Els santcugatencs han començat molt forts i Tim Smith, un dels homes més destacats del partit, ha fet una marca després d'una bona cursa. Ara bé, els barcelonins han aconseguit l'empat mitjançant Arnau Martínez, que ha aprofitat una errada defensiva dels locals per anotar.

El Rugby Sant Cugat no s'ha deixat aclaparar i després d'uns minuts d'assatjament del BUC ha aconseguit decantar el partit de la seva banda amb marques d'Iñaki Berasategi i Carles Trenzano. En el segon temps, els locals han estat molt superiors i les marques han anat arribant mitjançant Cesar O'Campo, que n'ha fet dues, Dylan Morel, Axel Serrano i de nou Tim Smith, per tancar un matx en què també ha destacat Iñaki Berasategi en els xuts a pal.

El tècnic del Rugby Sant Cugat, Arturo Trenzano, creu que ha estat el partit més complet de la temporada.

Arturo Trenzano

Per a mi és el partit més complet que hem jugat, durant els 80 minuts. Sobretot m'ha agradat la intensitat defensiva.

La victòria amb bonus deixa els santcugatencs segons amb 40 punts, després de la derrota de les Abelles, que sumen 39 punts, contra el Tecnidex València. La setmana que ve el Rugby Sant Cugat visita el CAU València.