El Rugby Sant Cugat vol mantenir intacte el fortí de la Guinardera


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

El Rugby Sant Cugat rep la visita de la UE Santboiana B a la cinquena jornada del grup B de la Divisió d'Honor B. Els santcugatencs esperen continuar amb la bona ratxa com a locals, on han sumat tres victòries en tres partits.

Els de Luis Soares arriben a la cinquena jornada després de tres victòries, contra RC L'Hospitalet, Inter RC i Poble Nou, i una contundent derrota davant el les Abelles. Els de Luis Soares han agafat una dinàmica positiva a casa que els ha permés guanyar partits com el de Poble Nou amb un drop en el darrer segon d'Iñaki Berasategi. Una victòria que dóna confiança els santcugatencs davant un filial de la Santboiana que fora del Constantí Miranda han guanyat un partit i n'han perdut un altre.

Els santboians són un equip jove, molt intens i que li agrada tenir la iniciativa del joc, tot i que cada any són una incògnita respecte el seu rendiment. Per al matx contra la UE Santboiana B, Soares recupera Cesar Ocampo i perd per lesió a Joan Martí i Matías Sanfélix.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.