Pol Pla i la selecció espanyola de rugbi a 7 comença les Sèries Mundials a Dubai


  • Comparteix:

Pol Pla, en una acció amb la selecció espanyola / Font: Federació Espanyola de Rugbi

Pol Pla, en una acció amb la selecció espanyola / Font: Federació Espanyola de Rugbi

El santcugatenc Pol Pla i la selecció espanyola de rugbi a 7 inicien aquest cap de setmana la seva participació a les Sèries Mundials 2017-18. El combinat estatal disputarà el primer dels 10 tornejos que formen el circuit a Dubai, amb una primera fase que començarà dissabte amb la lligueta: Pol Pla i els seus companys han quedat enquadrats al grup B juntament amb Anglaterra, Escòcia i França.

La competició anual més important del rugbi a 7 de seleccions comença amb un desembre exigent, amb dues aturades en el calendari: la de Dubai i la segona, a Sud-Àfrica. La d'enguany serà una edició especial per al combinat estatal, tenint en compte l'aposta que ha fet la Federació Espanyola de Rugbi: oferir contractes als jugadors que formen part de la selecció per poder-ne augmentar la dedicació, quasi exclusiva.

Tot plegat, per provar a mantenir la plaça en aquestes exigents Sèries Mundials, que arriben a la dinovena edició i que estan a l'alçada de les cites de més prestigi: la Copa del Món i els Jocs Olímpics. Per fer-ho, haurà de sumar quan abans millor punts per a la classificació general de seleccions, començant pel torneig de Dubai: ha d'acabar entre els dos primers classificats de la fase de grups per optar a la fase Cup, la que atorga més punts, i que es completa diumenge.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.