La desconnexió inicial passa factura al Rugby Sant Cugat, que perd davant un Fénix més intens


  • Comparteix:

El Club Rugby Sant Cugat cau (20-36) davant el Fénix a la desena jornada del grup B de la Divisió d'Honor B. Als homes de Luis Soares els ha faltat intensitat a l'inici del partit i els aragonesos ho han aprofitat per distanciar-se en el marcador. Els santcugatencs han millorat a la segona meitat però ja no han estat a temps de capgirar el resultat. L'equip de Soares cau una posició a la taula i és cinquè amb 25 punts.

Els primers compassos de partit han estat per al Fénix, que ha sortit més endollat que els locals. La intensitat dels aragonesos ha sorprès un Rugby Sant Cugat adormit i sense ritme, que ha vist amb impotència com els visitants s'allunyaven en el marcador. Quan els santcugatencs han despertat, el Fénix ja guanyava 0 a 24.

La millora dels de Soares ha servit per equilibrar el partit i finalment els locals han pogut plantar la pilota més enllà de la línia de marca. A la segona meitat els de Sant Cugat han sortit millor i ràpidament han fet una marca i un drop per escurçar la diferència (13-24).

La desconnexió inicial ha estat una llosa per als locals i, tot i corregir aspectes negatius de la primera meitat, no han sabut aturar el Fènix. Els aragonesos han respost amb una nova marca i, quan els santcugatencs han fet el 20-29, els visitants han tancat el partit amb una última marca i la corresponent transformació.

El tècnic del Rugby Sant Cugat, Luis Soares, explica que la desconnexió inicial ha estat determinant en la derrota dels santcugatencs.

Luis Soares

Hem pagat molt cara la desconnexió dels deu primers minuts. A nivell de joc, però, hem tingut bons moment


La setmana que ve els santcugatencs visiten el camp del CAU València, el segon classificat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.