El Rugby Sant Cugat tanca la primera volta amb una prova molt exigent davant el CAU València


  • Comparteix:

Els blau-i-negres es volen refer en un camp complicat

Els blau-i-negres es volen refer en un camp complicat

El Rugby Sant Cugat visita aquest dissabte a les cinc de la tarda el CAU Rugby València, segon classificat al grup B de la Divisió d'Honor B, en l'últim partit de la primera volta de campionat. Els santcugatencs busquen un punt d'inflexió en una temporada molt irregular, després d'encaixar dues derrotes seguides que els han allunyat molt de les posicions capdavanteres. El CAU, de la seva banda, només ha perdut un dels nou partits disputats, precisament al camp de l'únic conjunt que té per sobre, un invicte Les Abelles.

El Rugby Sant Cugat acumula un balanç de cinc victòries i cinc derrotes, i el partit d'aquest dissabte a València es presenta en un moment crític, després de dues desfetes consecutives, una de les quals contra el BUC, penúltim classificat. La prova és d'alçada, i és que el CAU s'ha mostrat com un dels conjunts més fiables de la Divisió d'Honor B, i fins ara ho ha guanyat tot com a local.

Els de Luis Soares no perden l'esperança i lluitaran per un triomf que podria suposar un punt d'inflexió en l'última jornada de la primera volta.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.