El Rugby Sant Cugat vol sumar la segona victòria seguida aquest dissabte al camp de la Santboiana B


  • Comparteix:

Imatge del partit de la primera volta a la Guinardera, que va acabar amb victòria visitant

Imatge del partit de la primera volta a la Guinardera, que va acabar amb victòria visitant

El Club Rugby Sant Cugat visita aquest dissabte el camp de la Santboiana B amb l'objectiu de donar continuitat a la victòria aconseguida la setmana passada i deixar enrere la dinàmica negativa. Després d'encadenar cinc derrotes i caure a la penúltima plaça del grup B de Divisió d'Honor B, els santcugatencs volen sumar ara el segon triomf seguit i tornar a apropar-se a la zona noble de la taula. La Santboiana B arriba en un mal moment després de tres desfetes seguides que l'han enfonsat a la penúltima posició.

El partit al Baldiri Aleu es disputarà a les cinc de la tarda, i faran bé els homes de Luis Soares d'afrontar-lo amb la màxima concentració si no volen que es repeteixi el resultat de l'anada, quan els de Sant Boi van superar els blau-i-negres amb claredat.

La referència ha de ser la mentalitat demostrada a la segona part de l'últim partit contra el Poblenou, en què els santcugatencs van remuntar el matx de manera èpica sota el lideratge d'Iñaki Berasategui.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.