El Rugby Sant Cugat s'abona a la remuntada i suma el segon triomf seguit davant la Santboiana B

Imatge del partit d'anada davant la Santboiana B

El Club Rugby Sant Cugat remunta per segona setmana seguida i es desfà de la Santboiana B (25-27) a la jornada 16 del grup B de la Divisió d'Honor B. Els santcugatencs encadenen el segon triomf seguit i deixen enrere la complicada ratxa que els havia apropat a la zona perillosa de la classificació. Els de Luis Soares han reaccionat als primers compassos de la segona part i han acabat fent un parcial de 0 a 17 per endur-se el triomf (seguirà ampliació)

Per segona setmana seguida, el Rugby Sant Cugat s'ha imposat a les adversitats. Els de Sant Cugat han començat actius en el joc, però qui ha colpejat primer han estat els locals a través d'una marca de Poveda, que ha transformat Morgan Ball. Els de Soares no s'han deixat aclaparar i han retallat distàncies de la mà d'Axel Serrano, amb un assaig, però de nou han posat terra per mig els locals amb una marca de Ruiz-Herrera. Tot i que Gerard Mayol ha tornat a escurçar diferències, els locals han posat una marxa més.

Abans del descans han fet un parcial de 10 a 0 que han rubricat al principi de la segona meitat, situant el 25 a 10 en el marcador. I quan més negre ho tenien els santcugatencs, ha començat la reacció. A través de les rotacions, ha anat escurçant distàncies i, finalment, un assaig de Pau Rodríguez a 12 minuts per al final, completada per la transformació d'Otger Sirvent, ha acabat donant el triomf als visitants. El tècnic del Rugby Sant Cugat ha lloat, més enllà del resultat, la millora del joc de l'equip.

Luis Soares

Els dos últims partits hem estat superiors a nivell de volum de joc. Això sí, encara hem d'ajustar qüestions defensives.

El Rugby Sant Cugat segueix agafant distàncies respecte les places d'avall i s'apropa a la cinquena posició, que ocupa el Tatami amb dos punts més.