El femení del Rugby Sant Cugat, a un pas de les semifinals del play-off d'ascens

Les jugadores d'Albert Casorrán es veuen les cares amb l'Industriales en busca d'una victòria que les classifiqui segones de grup


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu / Foto: Cugat.cat

Imatge d'arxiu / Foto: Cugat.cat

El femení del Rugby Sant Cugat buscarà aquest diumenge un bitllet per a les semifinals del play-off d'ascens a la Divisió d'Honor del rugbi estatal. Les d'Albert Casorrán, que van superar al darrer partit el Múrcia amb un espectacular 82 a 0, es veuen les cares amb l'Industriales Las Rozas amb l'objectiu de sumar una victòria que les classifiqui segones del grup B per darrere Les Abelles. El partit es jugarà a les dotze del migdia a la ZEM de la Guinardera.

El tècnic de l'equip blau-i-negre, Albert Casorrán, ha explicat que tenen 'tres punts molt forts que ben treballats donen moltes opcions' i que les jugadores d'atac podran marcar la diferència.




Albert Casorrán

Tenim tres punts molt forts que ben treballats ens donen moltes opcions de tenir la pilota. En atac tenim jugadores bastant potents que poden marcar la diferència.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.