El Rugby Sant Cugat vol una permanència tranquila per al 2020

Els santcugatencs aspiren a mantenir la categoria en una plantilla plena de joves


  • Comparteix:

El Rugby Sant Cugat lluita per mantenir-se a la Divisió d'Honor B / Font: Cugat Mèdia

El Rugby Sant Cugat lluita per mantenir-se a la Divisió d'Honor B / Font: Cugat Mèdia

El Club Rugby Sant Cugat inicia el 2020 amb nou tècnic, Manu Cantelli, després de la marxa de Lewis Williams que torna al seu país, Nova Zelanda. Els santcugatencs, avantpenúltims al grup B de la Divisió d'Honor B, lluiten per mantenir la categoria en una temporada plena de protagonisme per als joves del planter.

Evitar la promoció de permanència

El Rugby Sant Cugat suma 15 punts, els mateixos que el penúltim, el Tatami, que jugaria la promoció de permanència. Aquesta és la posició que cal evitar perquè la darrera sembla més que segur que sigui per al Múrcia que encara no ha puntuat i que marca el descens directe. La plantilla és molt jove i ha patit l'inexperiència en alguns partits, però poc a poc es va adaptan a l'exigent ritme de competició. Els santcugatencs volen millorar la segona volta de campionat per mantenir-se a la segona categoria del rugbi estatal.

El femení, a Divisió d'Honor B

Les santcugatenques competiran per primera vegada en àmbit estatal en una categoria molt complicada. Les d'Albert Casorrán arriben amb optimisme després de finalitzar subcampiones de la Divisió d'Honor Catalana.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.