Les germanes Pla, campiones d'Europa


  • Comparteix:

Imatge del combinat espanyol que ha guanyat l'Europeu

Imatge del combinat espanyol que ha guanyat l'Europeu

Les jugadores de rugby santcugatenques Júlia i Barbara Pla es proclamen campiones de l'Europeu de rugby a 7 disputat aquest cap de setmana a Moscou. Les germanes Pla, juntament amb el combinat espanyol, s'han desfet d'Holanda per 28 a 12 en una final espectacular que posa la cirereta a un gran any pel rugby estatal femení. La santcugatenca Júlia Pla, màxima anotadora del conjunt estatal opta ara al MVP, jugadora més valuosa del torneig.

Després d'acabar la fase classificatòria com a primeres de grup, en vèncer tots els enfrontaments, les santcugatenques i les seves companyes de selecció han seguit sumant victòries.

Davant Finlàndia van guanyar 42 a 0, de Rússia es van desfer per 21 a 0, a la mateixa Holanda la van derrotar per 24 a 0, amb Portugal van sumar una altra victòria (24-12) i finalment a França, en semifinals, la van vèncer per 21 a 0.

La final, disputada diumenge, ha demostrat el bon estat de les de José Antonio Barrio, que sumen el segon títol de la temporada. El combinat estatal ja va guanyar l'Europeu a 15.

La santcugatenca Júlia Pla ha fet un gran paper en l'Europeu, convertint-se en la màxima anotadora del combinat, i ara opta a proclamar-se la jugadora més valuosa del torneig.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.