Joan Losada, a Sri Lanka amb l'absoluta


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

El jugador del Club Rugby Sant Cugat Joan Losada ha entrat en la convocatòria de la selecció espanyola absoluta de rugby a 7 per disputar el prestigiós torneig Carlton Sevens a Sri Lanka. Losada ha reconegut que va ser una sorpresa rebre la trucada del seleccionador i ha assegurat que viatjarà a Sri Lanka amb l'objectiu d'aprendre i adquirir experiència.

El torneig asiàtic és la primera cita oficial de la temporada 2010/2011. Entre els equips participants s'hi troben les millors seleccions de l'hemisferi sud, que s'estan preparant per les World Sevens Series de Dubai al desembre.

La selecció espanyola de rugbi a 7 es veurà les cares amb Nova Zelanda, Fiji, Austràlia, Sud-àfrica i Samoa, l'actual campiona de les World Seven Series. El seleccionador estatal, José Ignacio Inchausti, considera que serà una bona preparació de cara a les grans cites de la temporada. Per a l'ocasió, Inchausti ha inclòs noves promeses en la convocatòria. Entre aquestes s'hi troba el jugador del Club Rugby Sant Cugat Joan Losada, qui explica a Cugat.cat el què li ha demanat el seleccionador.

Joan Losada

Ell sap que el podem fer. Ens ha demanat que ho donem tot al màxim i que ell ens complementarà com a jugadors.



Aquesta serà la primera participació de Losada en un torneig oficial de rugby a 7. El jugador blau-i-negre sap que aquesta convocatòria és una oportunitat important de cara al futur.

Joan Losada

Estan buscant jugadors joves per tenir recanvis de cara al futur.




El combinat estatal viatjarà aquest dimecres cap a Colombo, Sri Lanka, on hi disputarà el Carlton Sevens dissabte i diumenge.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.