Una gran segona part per emportar-se la victòria


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu d'un partit del CRSC contra el Valencia

Imatge d'arxiu d'un partit del CRSC contra el Valencia

El Club Rugby Sant Cugat (CRSC) venç (23-42) contra el València Tecnidex en una gran segona part. Els de Jordi Justícia han protagonitzat un partit amb alts i baixos i amb un joc irregular en alguns compassos del matx, sobretot a la primera meitat, però a la represa l'equip blau-i-blanc ha sortit molt més concentrat i intens i ha pogut emportar-se el triomf de terres valencianes.

Un triomf propi d'un equip que vol aspirar a l'ascens. Aquesta és la imatge que ha donat avui el Club Rugby Sant Cugat al partit contra el València Tecnidex, en un matx on els de Justícia han tingut dues cares molt diferents. Després d'un bon inici de partit, els santcugatencs han baixat la concentració i han pagat aquesta davallada, arribant al descans només tres punts per sobre en el marcador (13-16). Ha estat a la represa quan els blau-i-blancs han reaccionat, han augmentat la intensitat en el joc i han pogut marcar les diferències fins al resultat definitiu.

El tècnic del CRSC, Jordi Justícia, ha destacat el bon joc desplegat però ha assegurat que cal corregir la irregularitat en el joc.

Jordi Justícia

Content pel resultat i perquè donem estones de bon joc, però no podem tenir aquestes errades de concentració.




Els santcugatencs arriben a les vacances de Nadal en una excel·lent posició, segons a la classificació del grup C de Primera Nacional amb 29 punts. A la represa de la competició els espera un partit complicat i molt important contra el tercer classificat, la UE Santboiana B.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.